...:::Chatlak Forum:::...


 
AnasayfaGaleriSSSAramaKayıt OlGiriş yap
En son konular
» "O" burayı okuyacak olsa,ona ne derdiniz??
28/9/2008, 11:54 pm tarafından JeLibon

» üstteki ile asansörde kaldın napardın :p
28/9/2008, 11:54 pm tarafından JeLibon

» Bu ısım senn neyın oLuo
28/9/2008, 11:51 pm tarafından JeLibon

» **BiTTiM **
28/9/2008, 11:09 pm tarafından JeLibon

» Derdime Çare AranıyoooR ! ! =))
28/9/2008, 11:08 pm tarafından JeLibon

» slmmm m..........
28/9/2008, 11:05 pm tarafından JeLibon

» yazmakmı konuşmakmı?
28/9/2008, 8:28 pm tarafından JeLibon

» Yelek Modası
28/9/2008, 8:25 pm tarafından JeLibon

» Kadın HaklaRı
28/9/2008, 8:24 pm tarafından JeLibon

Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
Istatistikler
Toplam 13 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: Ares

Kullanıcılarımız toplam 513 mesaj attılar bunda 108 konu

Paylaş | 
 

 ALtın kesesi ( tatLı )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
JeLibon
Co-Admın
Co-Admın


Kadın Mesaj Sayısı : 224
Yaş : 93
Ruh haLı :
Kayıt tarihi : 11/08/08

MesajKonu: ALtın kesesi ( tatLı )   18/8/2008, 11:11 pm

MaLzemeLeR


2 PAKET MISIR NİŞASTASI

2 TANE YUMURTA

1/2 KABARTMA TOZU

250 GR MARGARİN

3 SU BARDAĞI UN

1 SU BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ


İÇİ İÇİN:


FISTIK,TARÇIN,PUDRA ŞEKERİ







YapıLışı

MARGARİN VE UNU KARIŞTIR, İÇİNE PUDRA ŞEKERİNİ EKLE, YUMURTA VE MISIR
NİŞASTASINI İLAVE EDİP YOĞUR. SON OLARAK KABARTMA TOZUNU EKLEYİP HAMUR
HALİNE GELENE KADAR YOĞUR. HAMURDAN 3-4 CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇA KOPAR.
BU PARÇANIN İÇİNE 1 YEMEK KAŞIĞI KAKAO EKLE VE YOĞUR.KAKAOLU VE SADE
HAMURU 15-20 DK ODA ISISINDA DİNLENDİR.HAMURDAN CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE
KOPAR VE İÇLİ KÖFTE YAPAR GİBİ İÇİNİ PARMAĞINLA AÇ.KÜÇÜK BİR KESE
ŞEKLİNDE OLACAK.

DAHA ÖNCEDEN HAZIRLANAN İÇİ (FISTIK,PUDRA ŞEKERİ VE TARÇIN
KARIŞIMI)BU AÇILAN HAMURUN İÇİNE KOY. ELİNLE AĞIZINI BÜZ YANİ HAMURU
TOPLA.KAKAOLU HAMURDAN UZUN ŞERİT YAP VE KESENİN KENARLARINDAN GEÇİR.
BU HAMURDAN KESENİN ÜZERİNE İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLLERİ VEREREK
SÜSLEYİN.HAMURUN HEPSİ BİTİNCE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA PİŞİRİN.
PEMBELEŞİNCE FIRINDAN ÇIKARIN.SOĞUDUKTAN SONRA SERVİS YAPIN.


AFIYET OLSUN!
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
ALtın kesesi ( tatLı )
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yemek tariflerinden tatlılar : pratik çikoltalı top kek
» Korkunç Espriler (+18 Çocuklar ve doktor denetimi altında olmayanlar bakmasın)
» Gaziosmanpaşa'daki korkunç cinayet aydınlandı !!!
» Bal Peteğindeki Matematiksel Sirlar?
» Hiperaktivite kontrol altına alınabilir mi?

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
...:::Chatlak Forum:::... :: »»-(¯`v´¯)-» Genel »»-(¯`v´¯)-» :: YaSama Dair :: Yemek Tarıfleri-
Buraya geçin:  
Yetkinforum.com | Kültür ve sosyete | Dostluk | © phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Yetkinblog.com